MODELLER til behandlings opplegg søkes!

MODELLER til behandlings opplegg søkes!

Vi tester ut nye produkter og trenger 5 klienter som ønsker hudforbedring.

Kroppibalanse sponser med produkter til hjemmebruk for de utvalgte klientene til verdi av ca 2000kr. Behandlingen utføres til sterkt reduserte priser.

Klientene binder seg til å til en behandlingspakke med 4 behandlinger, med kjemisk peeling fra MCCM. Behandlingene utføres med ca 3-4 ukers intervall for best resultat og ønsket hudforbedring. Behandlingene er ca 30-60min og inkluderer scanning av huden i forkant av første behandlingen, og i etterkant av siste utførte behandlingen ca 3-4 måneder.

  • Har du acne og urenheter og problemhud ønsker vi 1 kandidat.

Behandlings opplegg i salong: Rens av huden, ev utklemming, pensling med utvalgt kjemisk peeling og beroligende og fuktighetsgivende maske, skulder, nakke og hodebunnsmassasje samt avsluttende produkter. Hjemme produkter må brukes daglig av klienten og inneholder rens/ tonic serum og dag/natt produkt.

Pris 4600kr for 4 behandlinger ink produktpakke med 3 produkter (1 st rens/toner, 1st salisyl peeling og 1st dag/natt krem)

  • Har du hyperpigmentering og solskadet hud ønsker vi 2 kandidater

Behandlings opplegg i salong: Rens av huden, pensling med utvalgt kjemisk peeling og beroligende og fuktighetsgivende maske, skulder, nakke og hodebunnsmassasje samt avsluttende produkter. Hjemme produkter må brukes daglig av klienten og inneholder rens/ tonic serum og dag/natt produkt.

Pris 4600kr for 4 behandlinger ink produktpakke med 3 produkter (1 st rens/toner, 1st serum og 1st dag/natt krem)

  • Har du arr, dype linjer og store porer ønsker vi 2 kandidater.

Behandlings opplegg i salong: Rens av huden, desifisering og mesoterapi med mesopen (nåler og virkningsfullt serum) avsluttes med fuktighetsgivende maske, skulder, nakke og hodebunnsmassasje samt avsluttende produkter. Hjemme produkter må brukes daglig av klienten og inneholder rens/ tonic serum og dag/natt produkt.

Pris 6000kr for 4 behandlinger ink produktpakke med 3 produkter (1 st rens/toner, 1st serum og 1st dag/natt krem)

 

Ønsker du delta og få behandling og produkter til sterkt reduserte priser? Fortell gjerne litt om din hudhelse og hva du ønsker å forbedre og oppnå for resultater.

Kontakte: linda@kroppibalanse.no

Tilbake til bloggen