Nevromassasje tilbud 20% rabatt

Nevromassasje tilbud 20% rabatt

Trenger du lett massasje, berøring og myke strykninger for å roe ned systemet?

Da kan vi varmt anbefale Nevromassasje, som er en myk lett oljemassasje som roer ned det parasympatiske systemet og beroliger hele din kropp.

Nevro massasje er en mykere variant av klassisk muskelmassasje.

Massasjen hjelper med å få i gang blodsirkulasjon, stimulerer lymfesystemet slik at det blir fortgang med utslipp av avfallsstoffer og i mange tilfeller kan massasje oppleves som smertelindrende og meget beroligende.

Massasjen utføres på baksiden av kroppen som rygg lår legger og føtter og anbefales til både deg som er stresset og har problemer å slappe av og roe ned og passer også for eldre, eller funksjonshemmede pasienter

Ved massasje frigjøres oxytocin-hormoner, som er hormonet for ro og velvære. Oxytocin er en motpol mot «kamp-og flukt» hormonene som aktiviseres av stress. Dermed kan vi si at massasje har virkning mot stress. Oxytocin har mange flere gode virkninger.

Oxytocin senker angst nivået  og høyer smerteterskelen, det er med på å forbedre funksjonene i immunforsvaret. Oxytocin både senker blodtrykket og øker næringsopptaket.

Så hvis du ønsker både økt livs kvalitet, økt blodsirkulasjon, bedre bevegelighet bedre søvnkvalitet, myk berøring, reduksjon av muskel- og skjelett smerter og mykere hud bør du prøve nevromassasje.

Hele April tilbyr vår massasjeterapeut Miguel -20% rabatt på Nevromassasje!

Ord pris 50min 1220kr NÅ 50min pris: 976kr

Bestill time her: https://smroa.bestille.no/OnCust2/#!/booking

Tilbake til bloggen