Valentine day tilbud -25% på 70min eller 90min massasje

Valentine day tilbud -25% på 70min eller 90min massasje

Til alle våre kjære kunder:

Ønsker du og din kjære en magisk massasje opplevelse som mykgjør og øker sirkulasjonen og får deg å senke skuldrene!

Bestiller dere 70min eller 90min massasje behandling hos Miguel i februar gir vi dere -25% rabatt på begge behandlingene.

Velg mellom:

  • MASSASJETERAPI/ IDRETTSMASSASJE

Massasjeterapi passer for deg med muskulære plager og/eller smerter i muskel- og skjelettsystemet, og trenger hjelp av en Massasjeterapeut til å løsne på spenningene. Passer perfekt for deg som trener aktivt eller trenger en kraftig og dyp massasje. Massasjeterapeuten bruker forskjellige kraftfulle og dyptgående massasjeteknikker, triggerpunktsbehandling, bindevevsteknikker og tøyninger i behandlingen.
70 min I kr 1790,-                                                                                                   

90 min | kr 2190,-

 

  • KLASSISK MASSASJE

Klassisk Massasje på KroppiBalanse er en god, gammeldags knaing fra topp til tå, eller fokus kun på rygg, skuldre, nakke/armer, eller legger, føtter og lår. Behandlingen utføres av Diplomert Massør eller Massasjeterapeut.
70 min I kr 1750,-                                                                                                   

90 min | kr 2100,-

Bestill time HER

Tilbake til bloggen