Biolifting massasje -20%

Biolifting massasje -20%

Fikk du ikke muligheten å prøve nyheten i februar?

Biolifting massasje er en naturlig facelift behandling. Gir best effekt med gjentagende behandlinger 1-2 ggr per uke. 10 -12 behandlinger som en kur og hjemme øvelser for å vedlike holde effekten av den kraftfulle massasjen.

Massasjen utføres i hode og ansikt der energibanene og blodsirkulasjonen til og fra hodet stimuleres. Massasjen balanserer nervesystemet og reduserer spenninger i nakke, hode og ansiktsmuskulatur. Ansiktsmassasjen øker tilførselen av næring til ansiktshuden, fremmer utskillelsen av avfallsstoffer og gir en avslappende tilstand av ro og velvære. Denne behandlinger er sterkt stressreduserende og veldig avslappende.

Denne massasjen retter seg mot en middels aldrende/ til eldre hud og bruker teknikken myofascial release (MFR) og lifting-bevegelser for å forynge sliten, gusten hud samtidig som den øker sirkulasjonen og frigjør spenninger. Den gir umiddelbare resultater, med forbedret tekstur, plumphet og glød. Anbefales ikke til sensitiv hud.

Anbefalles 10-15 behandlinger som en kur for maksimal effekt. Klippekort 10 klipp 10% rabatt og klippekort med 15 behandlinger -15% rabatt.

For beste effekt kombineres massasje med hjemme øvelser fra terapeut. 

I April kan du ta en prøvebehandling med -20% rabatt hos Miguel og kjenne på denne unike kraftfulle behandlingen.

Bestill tid her: https://smroa.bestille.no/OnCust2/#!/booking

 

 

Tilbake til bloggen