Yoga og massasje retreat til Malaga (Spania)

Yoga og massasje retreat til Malaga (Spania)

Egentid, venninne tur, kjæreste tur eller mor og datter dager?

Vill du ha en pause i hverdagen med energi påfyll? Bli med på 3 dagers yoga retreat i Malaga i september. Nybegynner yoga med mindfullness, og cacao sermoni, massasje og lydbad med gong. Mini kurs med probiotisk hudpleie rutiner som får huden din å stråle. Vegetar mat og egentid til avslapping og natur.

Torsdag 26. september-søndag 29. september nyter vi rolige dager på VILLA ESENCIA
HEALING SANCTUARY & RURAL RETREATS.
Gi deg selv healing og ro med yoga, massasje og naturopplevelser i solfyldte Spania.

Innkvartering i dobbeltrom med bad. NB! Enkletrom mot tillegg, på 450kr/ natt

Ønsker du et annerledes bedriftsevent? Vi lager turer også for bedrifter og små grupper med dato pog opplegg etter forespørsel.

Torsdag: 26 september ankomst med middag og en yin yoga med mindfullness
kurs i hjemmerutiner og probiotisk og vegansk hudpleie
Fredag: 27 september starter med morgen yoga med myk strek og øvelser for nybegynnere- frokost og egentid i naturen. Mulighet for 1 times massasje behandling av massasjeterapeut inkludert i prisen. Felles middag og lydbad med gong
Lørdag: 28 september morgen yoga med myke bevegelser og strekk tilpasset nybegynnere- frokost og egentid i naturen mulighet for 1 times massasje behandling av massasjeterapeut inkludert i prisen. Felles middag og yin yoga med cacao sermoni.
Søndag: 29 september morgen yoga med myke bevegelser og strekk tilpasset nybegynnere- frokost og egentid i naturen før avreise.

Kursleder, massasjeterapeut og mindfullness instruktør, Linda Wollkert tar dere med til en magisk plass der du kan finne ro, skape ny energi og finne plass til egentid og pleie.

Yoga øvelsene passer for alle selv om du aldri utøvet yoga tidligere.

Yin Yoga er en rolig yogapraksis hvor vi holder hver stilling over tid. På den måten påvirker vi kroppens bindevev og ligamenter, indre organer og meridianer. Muskulaturen får tid til å slappe av slik at spenninger og blokkeringer i kroppen løses opp og energien kommer i bedre flyt.


Inkludert 3 overnattinger, 3 frokost, 3 middager, 3 lunsj, og snacks.

https://www.villaesencia.es/
Flybiletter tilkommer.
Pris: torsdag- søndag 11 900kr

Psst BRUK kode: "early bird" og få -20% hvis du booker turen innen 1 juni

Spørsmål og påmelding linda@kroppibalanse.no

Bestill turen HER

Tilbake til bloggen