Massasjekurs

Velkommen til vårt klassiske massasje kurs!

Våre kurs tilbyr deg en unik mulighet til å lære kunsten å gi en avslappende og sirkulasjons givende klassisk massasje. Gjennom dette kurset vil du få en grundig forståelse av hvordan man gir en profesjonell massasje, samt lære om kroppens anatomi og hvordan den påvirkes av massasje.

Kurset blir undervist av erfarne og dyktige massasje terapeuter som vil veilede deg gjennom hver trinn av prosessen, fra forberedelse til etterbehandling. Våre klasserom er utstyrt med moderne fasiliteter og materialer for å sikre at du får en god lære opplevelse.

Gjennom kurset vil du lære om ulike teknikker og metoder for å gi en god massasje, iindikasjoner (når vi utfører massasje på klienter) og kontra indikasjoner (når vi ikke skal massere en klient. Inkludert de vanligste massasje grepene som effleurage, petrissage, og friksjon. Du vil også lære hvordan man jobber med ulike kroppsdeler, og hvordan man tilpasser massasjen til individuelle behov.

Dette kurset er åpent for alle, uansett tidligere erfaring eller bakgrunn. Vi vil tilpasse undervisningen etter ditt nivå og sørge for at du får den støtten du trenger for å lykkes.

Bli med oss og opplev gleden av å gi en god massasje. Ta kontakt i dag for å lære mer og registrere deg for vårt neste kurs!

 

Meld deg på uforpliktende gjennom vårt påmeldings skjema.

Vi kan sende faktura for hele eller (delt opp )kurs. Velg mellom 2 dagers kurs for skulder nakke, og rygg. Eller 3 dagers kurs for hele kroppen.

Kjøp kurs her

Meld interesse her: 

Kurs 3 dager i september 2024 i Spania: Video