Fuktbehandling med Injeksjoner

Fuktbehandling med Injeksjoner

Med tiden minsker spensten i vår hud og vi mister den faste huden og det ungdommelige utseendet! Det er et resultat av den naturlige aldringsprosessen og vi får tynnere hud med mer linjer, tørrere partier og den mister sin elastisitet. Det går å hjelpe huden å produsere mer hyaluronsyre med injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre vår naturlige  fukt regulator som finnes i huden. Den har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden. Det er en jungel på markedet og vi skal prøve å visa til litt forskjellige typer fuktbehandling med Injeksjoner i dette innlegget.

Fillers

Det finnes mange forskjellige fillers på markedet. Juvederm fra Usa, Restylane fra Sverige , Teosyal fra Geneve og sikkert mange flere leverandører og merke. Fillere er stoffer som sprøytes inn under huden for å redusere aldringstegn og bedre utseende. De bidrar til økt volum og gir huden et glattere preg med færre rynker og linjer. Fillere er også en populær behandling for å gjenvinne volum og mykhet i leppene og for å øke leppenes størrelse. I tillegg kan spesielle volumbyggende filler benyttes til å gjøre hakepartiet og kinnregionen mer markert. På Kroppibalanse jobber vi med fillere fra Teosyal. Det finnes ulike tykkelse og fillers beroende på hvilket område som skal injiseres eller behandlings formål. Volum, dype linjer, spenst, fukt eller arr og ujevnheter. Litt om de ulike fillerne dere vill møte hos oss og des formål:

 

Teosyal fillers

Teosyal RHA – Resilient Hyaluronic Acid er en hyaluronsyre filler spesielt utviklet for å behandle rynker og ujevnheter i ansikt, hals og bryst. Serien er utviklet for å tilpasse bevegelsene og dynamikken i ansiktene våre, og kroppens naturlige hyaluronsyre.
Teosyal RHA kiss er en hyaluronsyre filler som er utviklet for å behandle leppene. Den gir fyldigere lepper med økt volum og mer markert leppekontur. Gir umiddelbart resultat som varer i opptil 12 måneder.
Teosyal pursense redensity 1 er designet for å tilføre huden det den trenger av fukt kombinert, med vitaminer og antioksidanter. Resultatet er en mer hydrert hud og de naturlige ingrediensene gir glød og en jevnere hud.

Formål med fillere:

  • Skape mer volym i område som hake kinnben og lepper
  • Gir mer spenst og fukt (skinbooster)
  • Arr behandling etter skader og akne
  • Glatte ut hudstruktur og dype rynker, linjer og arr

Prisene varierer beroende på de ulike produktene og hva som skal utbedres samt hvor mye men velger å injisere. Les om priser og behandlinger med teosyal her

Profhilo

De har nylig kommet et produkt på markedet som ikke er en filler men som injiseres. Profhilo er ikke en filler, men en injeksjonsbehandling som gjenoppretter nivået av hyaluronsyre vår naturlige  fukt regulator som finnes i huden. Den har en struktur som gjør at det spres over et stort område på huden som gir mer fuktighet og samtidig strammer opp huden. og innholdet er ren hyaluronsyre.

Profhilo virker ved å korrigere ujevnheter i huden og griper inn i den fysiologiske prosessen i aldrende vev, noe som kan føre til blant annet redusert fuktighet i huden, endringer i de elastiske fibrene og kollagenet i lærhuden, med tap av elastisitet og farge i huden. Resultatet av behandlingen er re modellering av vev og oppstramming av slapp hud.

Profhilo er egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt ved at huden strammes opp og hudkvaliteten forbedres. Alle som har tegn på aldrende hud og som kan ha nytte av en behandling med filler, kan også behandles med Profhilo. Vill du ha veiledning om dette er behandlingen for deg? Ta kontakt med vår sykepleier Nina

Profhilo har det høyeste hyaluronsyre innholdet på markedet. Les mer om produkter her

Behandling 1 gang 4800kr

Behandling 2 ganger 8900kr

Les mer om profhilo her

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Begge deler lages av hyaluronsyre, men der filler vil gi økt volum for å erstatte volumtap eller endre fasong og form på områder i ansiktet, vil Profhilo fungere som en biostimulator og optimalisere hudens naturlige prosesser slik at huden får mer fukt, glød og lett oppstramming.

Når velger jeg Profhilo og når velger jeg skinbooster?

Dersom du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller acnearr og trenger litt volum, velger du Teosyal Skinbooster. Det gir fukt, lett volum og gir en gradvis nydannelse av kollagen, som igjen fører til reduksjon av linjer, bedre hudkvalitet, hudstruktur og reduksjon av arr.  Profhilo gir masse fukt og sørger for at alle de naturlige prosessene i huden fungerer optimalt, dette gir en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten at det gir volum.

Ønsker du mer informasjon eller en gratis uforpliktende konsultasjon bestill time her

Vi hjelper deg til å bli det beste av deg selv!

Tilbake til bloggen